GISLE AARLOTT

Like før…

Om få dager blir albumet offentliggjort. En flink fotokunstner i nabolaget har levert bildet til cover-forsiden. Jeg (og bandet) har jevnlige øvinger for å ta dette til scenen. I tillegg til album-materialet spiller vi låter som kanskje kommer med på neste album. Bassisten (og egentlig også gitaristen) Helge Risnes Nyhus har hektet seg på og blir med oss ut. Fullt bestykket teller vi altså 5 musikere; meg selv, Anders Myrvold (tangenter), Lena Jønvik Holmen (sang/perk), Anders Damås (trommer) og altså Helge Risnes Nyhus (bass). I helgen hadde jeg en liten event-konsert på NTE Arena i Namsos. Bare meg og Anders M. Vi spilte 3 av låtene på det kommende albumet; ‘Den lange dan’, ‘Vi hoppa hoppetaug’ og ‘Tankekart’. Kjempeartig! Følg med fortsettelsen her på denne siden!

12033829_10153105537825913_787054685_n

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *