GISLE AARLOTT

HVA SKJER?

Høsten 2017 skjedde det ikke noe nevneverdig. Jeg (og Arild) jobber fra tid til annen i Haltbrekkleret Sdtudio på Ler. Målet er å få ferdig en EP fra disse studiodagene. I tillegg til ‘Å du og du’ kommer låtene ‘Pøkk’, ‘Dyade’ og ‘Fyrtårnet’ (arbeidstittel). Like før jul spilte jeg (med Edith, Helge og Lena) inn låten ‘Verdens største Trøndelag’ hos en studentbedrift ved NORD universitet. Dette var gjort i en hui og en hast. Det inkluderte også innspilling av en video på Studio Blikket i Steinkjer. ‘VST’ er allerede avspilt på NRKP1 som et apropos til fylkessammenslåingen Nord- og Sør-Trøndelag. Trønder-Avisa hadde også en liten reportasje om det i uke 1. Jeg jobber også med et sett med låter i Anders’ hjemmestudio. Dette er låter som heller mot lydbildet til Clarion Call. I tillegg holder vi koken med ukentlige øvinger og håper å spille live for publikum igjen i løpet av vinteren / våren 2018.

Hør ‘Verdens største Trøndelag’ her:

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *